•   Habrovanský zámek

Cestovatelská přednáška Černá Hora – malá země, velcí lidé.

Chcete se dozvědět více o malé zemi s velkou přírodní krásou a bohatou historií? Přijďte na cestovatelskou přednášku Černá Hora – malá země, velcí lidé, zavítají k nám manželé Poulíkovi. Budete mít možnost zhlédnout úchvatné fotografie z nejhlubšího kaňonu, nejdelší pláže a nejkrásnější zátoky Evropy, a také se dozvědět zajímavosti z dějin a kultury této balkánské země. Přednáška se koná ve středu 21.2.2024 v 9:30 hod. v jidelně.

Cestovatelská beseda s Márovými (o Guatemale a Mexiku.)

Milí přátelé, zveme vás na cestovatelskou besedu s Márovými, kteří se vrátili z dobrodružné cesty po Guatemale a Mexiku. Přijďte se s nimi podělit o jejich zážitky z poznávání mayské kultury, přírody, lidí a jídla. Dozvíte se také, jaké to je být svědky výbuchu sopky a co dělají hřbitovní šamani.

Beseda se uskuteční v úterý 13. 2. 2024 v 9:30 hodin v jídelně. Budou promítány zajímavé fotografie a videa, které budou doprovázeny humorným i dramatickým komentářem Márových. Nechte se unést do exotického světa Střední Ameriky a přijďte si poslechnout, co všechno zažili naši cestovatelé.

Turnaj v dámě 2024

Milí milovníci dámy, máme pro vás skvělou příležitost. Ve středu 7. 2. 2024 se na naší dílně uskuteční turnaj v dámě o ceny. Přijďte si změřit síly s ostatními hráči a užít si spoustu zábavy.

Turnaj začíná v 9 hodin, ti nejlepší budou odměněni věcnými cenami. Těšíme se na vás a přejeme vám šťastnou ruku a mozek při hře plný strategie!